מעניין להיות בת שירות איתנו?

דבורה בוג'נה

אני בת 20 ועליתי לארץ לפני שנתיים מדרום צרפת . חלמתי לשרת ולתת למדינה שלי ,וככה החלטתי לעשות שירות לאומי בירושלים בעמותת “אופטיקל סנטר” אצל לורנט לוי. המשימות שקיבלתי במסגרת השירות שלי היו מאוד שונות ולמעשה הייתי גם בקבלה וגם בחנות. לפעמים, גם בחדר עבודה-מעבדה כאשר היו הרבה עבודות להכין. נזכיר שלא דיברתי כל כך טוב עברית והצוות שעבד איתי עודד אותי והוציא אותי מהפחד של לא להבין ולא לדעת לענות וידעו תמיד להיות סבלנים ולעזור לי בכל הסיטואציות. השירות עזר לי מאוד להשתפר בשפה העברית, להיות הרבה יותר אחראית, יותר עצמאית, ללמוד מנקודת מבט מדעית וחברתית, כמובן מלפגוש יום יום אנשים מכל העדות הגילאים והדתות, ויותר מהכל, למדתי להעריך את הנתינה. אופטיקל סנטר היא כמו המשפחה השנייה שלי. פגשתי אנשים מדהימים שניהיו החברים הכי טובים . אני גאה ששירתתי את מדינתי בצורה זו. לעזור לאנשים שצריכים עזרה ולראות אותם יוצאים מהעמותה עם יכולת לראות או לשמוע –אין לזה מחיר ! אני מודה מכל הלב למנהלים שלי שהאמינו בי עד סוף הדרך, על הרגעים היפים שנצברו ולא אשכח, ועל העידוד המתמיד.  בזה אודה גם ללורן לוי שנתן לי הזדמנות לחוות שנה כזו עשירה ועל כל הנתינה והחסד ללא גבול בענווה ובלב שלם, מה שעושה אותנו העם הנבחר.

בנות שירות מספרות

אני בת 20 ועליתי לארץ לפני שנתיים מדרום צרפת . חלמתי ...

דבורה בוג’נה
דבורה בוג'נהבת שירות